Cursussen, trainingen, workshops 2021

Zondag 20 juni: schildersworkshop: Leven tussen licht en donker

Maandag 30 aug – vrijdag 3 sept: Ontdekkingsweek

Zaterdag 2 oktober in ‘t Pakhuys: Training Ver Beeld ing als werkveld, procesgericht tekenen en schilderen

op aanvraag in te plannen: The Artist’s way Zoom cursus 12 avonden ook een speciale versie voor jongeren van 18 tot 30 jaar

Heb je ook zo genoeg van hele dagen achter je computer? Twijfel je over hoe je je leven wilt gaan invullen na Corona? Ben je op zoek naar een baan en lukt het (nog) niet?

Ik heb speciaal voor jou een cursus The Artist’s way ontworpen. Dit idee is ontstaan uit vele gesprekken met Adine de Planque van Loopbaankeuze op maat (www.loopbaankeuzeopmaat.nl). Het is de bedoeling dat het een jonge gelijkgestemde groep gaat worden en het mooie is dat alles via zoom kan, dus dat het niet uitmaakt waar je woont.

In deze training kom je opnieuw in contact met jouw creatieve bronnen. De verhalen in het boek, de schrijfopdrachten, het kunstenaarsafspraakje en de creatieve opdrachten nemen je mee naar een innerlijk avontuur. Onderzoeken welke innerlijke overtuigingen je weerhouden te doen wat je werkelijk zou willen doen. Je ontwikkelt aandacht en focus, je leert te luisteren en je bouwt het vertrouwen op om jouw intuïtie en creativiteit te integreren in je leven en je werk.

Voor wie is The Artist’s Way geschikt?  Voor alle mensen die eindeloos uitstellen; te kritisch of perfectionistisch zijn om tot aktie over te gaan, faalangstig zijn, verleidelijke valkuilen hebben, een laag energie niveau, moeite met focussen, geen inspiratie hebben, niet durven vertrouwen op intuïtie of denken dat ze niet creatief zijn. Mensen die ondersteuning willen bij het realiseren van nieuwe plannen, het  gevoel hebben dat er te weinig tijd is of als je meer wilt genieten van het leven.